Ditt kontrollpanelet er raden som vises til venstre når du har logget inn i Quickbutik. Ut ifra kontrollpanelet styrer du alt i butikken din og derfor kan det være bra å vite hvor du gjør hva og lære deg en rask håndtering.

Kontrollpanelet begynner lengst opp der du finner fem ikoner i rekkefølgen (fra venstre):

• Logg ut – Logg ut av butikken din
  • Trenger du hjelp – Få hjelp fra Support eller Hjelpesenter
  • Brukerinnstillinger – Håndtere abonnementet ditt og personopplysninger
  • Siste nytt – Oversikt over nyheter og aktuelle beskjeder fra Quickbutik
  • Se butikken din – Åpne og se butikken din en ny fane eller vindu

Videre følger ulike menypunkter i kontrollpanelet og det er herfra du håndterer f.eks. ordrer, produkter, kunder og aktiverer funksjoner.

Skrivebord

Skrivebordet er det første du møter når du logger inn i butikken din. Her kan du se den siste statistikken. Statistikken som du har på skrivebordet ditt er en enklere versjon og er bygd for å gi en oppfatning om f.eks hvor mange besøkende du har i butikken din.

Ordrer

Under Ordrer kan du se de siste, valgte eller alle ordrene i butikken din. Du kan bruke filteringsverktøyet for å eksportere ordrer etter dine ønsker og du kan håndtere ordrene.

Kunder

Her ser du de som er kunder i butikken din. Du kan f.eks. se kunder som har handlet under en viss periode. Det er også her du importerer kunder, redigerer og legger til nye.

Produkter

Under produkter oppretter og redigerer du produktene dine. Det er mulig å se produkter ut ifra kategorier som du selv har opprettet via lista lengst opp til høyre. Du kan også velge å flytte, legge til eller ta bort produkter fra en kategori. Ved behov kan du eksportere dem til en CSV-fil.

Kategorier

Her ser du en oversikt og oppretter kategoriene dine. Du kan redigere dem, legge til kategoritekster og endre lenkeadresser. Via oversikten ser du om kategorien ligger som et menypunkt og hvor mange produkter som er koblet til den.

Sider

Her ser du en liste på de sidene som du har opprettet til butikken din og det er også herfra du redigerer og skaper nye. Sider kan brukes til f.eks. Kjøpsvilkår, Kontakt oss, Om oss osv.

Utseende > Tema

Her tilpasser og redigerer du designet på butikken din. Du tilpasser alt fra startsiden, farger og opplysninger. Hvis du vil bytte tema så gjør du også dette her.

Utseende > Navigasjon

Herfra styrer du butikkens menypunkter som f.eks. hovedmenyen din. Det er slik kundene dine ser menyen i butikken når de besøker den.

Kasse > Betalingsmetoder

Her ser du de betalingsmetodene som er aktivert eller går å aktivere i butikken din. Du kan opprette egne betalingsmetoder hvis du vil tilby dette.

Kasse > Fraktmetoder

Her stiller du inne fraktmetodene for butikken. Det kan være en fast pris eller om du ønsker å bruke vektbasert fraktmetode.

Kasse > Rabatter

Fra rabatter kan du opprette og redigere rabatter, rabattkoder og du kan se kodene fra et eventuelt gavekort som er solgt i butikken din.

Autopilot

Her kan du planlegge blant annet kampanjer, rabatter. Disse gjennomføres så automatisk ut ifra når du har planlagt aktiviteten.

Innstillinger

Herfra aktiverer og stiller du inn innstillinger for de funksjonene som du har i butikken. Via switch-knappen aktiverer du funksjoner. Er knappen blå så er funksjonen aktivert og om den er grå så er den deaktivert.