I Quckbutik kan du i tillegg til de betalingsløsningene som vi tilbyr legge til Egen betalingsmetode. Dette gir deg muligheten til å bruke f.eks. Kontantbetaling, Bankoverføring eller Egen faktura.

Legg til egen betalingmetode:

1. Naviger til Kasse > Betalingsmetode. Klikk på Legg til egen betalingsmetode lengst ned på siden.
  2. Angi Tittel og Lagre. Du kan du gjøre flere innstillinger når du lagrer betalingsmetoden.
  3. Lokaliser betalingsmetoden du akkurat har opprettet og klikk på ikonet med pennen.
  4. Angi en pris i feltet Pris om du tar ut en kostnad for betalingsmetode.
  5. Feltet Beskrivelse brukes for egen konto og det som skrives her vises kun for deg som butikkeier.
  6. Velg om du vil legge til Egendefinierte felt for betalingsmetoden. Dette kan være bra om du vil at kunden skal angi spesifikk informasjon ved gjennomføring av kjøpet. Det er også mulig å velge om feltet skal være Obligatorisk.
  7. Velg om betalingsmetoden skal være tilgjengelig for alle, privatpersoner eller firmaer under Kundetype.
  8. Du kan velge om du vil Begrense til enkeltland. Fyll da i disse landene i feltet.
  9. Klikk på Lagre.

Bra å vite

Det er viktig å huske at når man får bestillinger som er via en egen betalingsmetode må man selv sjekke at man har mottatt betalingen med riktig beløp før du pakker og sender bestillingen til kunden.

Ved en eventuell refusjon må du også betale til kunden manuelt.