Med funksjonen Gavekort kan du tilby kundene dine å kjøpe gavekort med en viss verdi som deretter kan brukes fritt i butikken.

Slik aktiverer du og lager et gavekort

1. Lag et produkt for å generere et gavekort. Produktet er det kunden ser i butikken, og prisen på produktet er det som avgjør verdien på gavekortet.
  2. Gå til Innstillinger og aktiver funksjonen Gavekort.
  3. Klikk på Åpne som vises og velg produktet for å merke det som et gavekort.
  4. Klart. Gavekort (med verdi) opprettes automatisk etter at kjøpet er fullført. Gavekortkoden vil bli sendt med i ordrebekreftelsen til kunden. Gavekort som er opprettet, vil du også kunne finne under Kasse > Rabatter.

Bra å vite

Gavekort er som standard tidsbegrenset til 365 dager fra det tidspunkt kunden har fullført bestillingen. Hvis du ønsker det kan du endre gyldighetstiden på et aktivt gavekort. Dette gjør du ved å gå til Kasse > Rabatter og deretter velge det aktuelle gavekortet.