Du skaper produktene dine enkelt direkte i kontrollpanelet. Her kan du legge til en tittel, pris, bilder og produktbeskrivelse. Du kan ha ulike valg og varianter som f.eks. størrelse, farge og materiale.

Slik skaper du et produkt:

1. Naviger til Produkter i ditt kontrollpanel.
  2. Klikk på +Opprett produkt som du finner lengst opp til høyre.
  3. Legg til en tittel for produktet, pris (inkl.moms), bilder på produktet, beskrivelse og i hvilken/hvilke kategori(er) du ønsker at produktet skal finnes.
  4. Lagre og du har opprettet et produkt!

Slik legger du til Valg & Varianter på produktet ditt:

1. Lokaliser seksjonen Valg & Varianter og kryss av.
  2. Klikk på knappen Opprett Valg og varianter.
  3. Du får deretter opp et pop-up vindu som ber deg om å angi valgets tittel og deretter den varianten som du ønsker å ha.
  4. Når du har fyllt i dette trykker du på Lagre.

Du kan deretter også legge til flere Valg og varianter samt pris og lagersaldo. Om du trykker på tannhjulet på variantene kan du angi artikkelnummer, vekt, innkjøpspris og koble et spesifikt bilde til akkurat den varianten. En mer detaljert guide om hvordan du oppretter valg og varianter finnes her.

Tips

Du kan også kopiere et eksiterende produkt og på den måten opprette flere produkter raskere. Dette gjør du ved å trykke på knappen som er ved siden av Switch-knappen i øverste høyre hjørnet.