Ja, nettbutikken din hos Quickbutik er som standard alltid mobiltilpasset. Alle tema-maler har responsivt webdesign og fungerer på alle mobile enheter.

Bra å vite

Med Quickbutik er det også mulig å endre direkte i kildekoden, hvilket kan påvirke mobiltilpasningen som er inkludert som standard. Derfor anbefaler vi alltid å være ekstra forsiktig, slik at visuelle endringer ikke påvirker visse enheter.

Det er også mulig å implementere eksterne elementer som en Instagram-widget eller en side som inneholder anmeldelser (samlet av tredjepart) på hjemmesiden. Dette kan lede til at butikken ikke er mobiltilpasset lenger om de eksterne elementene ikke er mobiltilpasset. Forsikre deg derfor alltid om at eksterne elementer som implementeres er responsive slik at det tilpasses etter enhetens størrelse, butikken forblir da mobilvennlig.