Hvis du vil bytte navn på butikken så er selvsagt det mulig. Navnet på butikken er for eksempel det som vises på ordrebekreftelsen, pakkeseddelen og andre plasser i butikken der navnet vises.

Slik gjør du:

1. Naviger til Innstillinger og Generelt, klikk på Åpne.
  2. Gjør endringene i feltet Store name.
  3. Klikk på Lagre.

I forbindelse med navnbytte kan det også være bra å se over din butikktittel. Det er den som vises i for eksempel nettleserfanen og på Google.

Slik gjør du:

1. Naviger til Innstillinger og Søkemotoroptimering (SEO), klikk på Åpne.
  2. Gjør endringene i feltet Butikktittel.
  3. Klikk på Lagre.

Bra å vite

• Hvis du endrer navnet på butikken må du også informere betalingsmetoden du bruker i butikken. Du kan da oppdatere det hos dem slik at det vises riktig for kundene der også. Dette gjør du via direktekontakt med betalingsmetoden.