Hvis du vil bytte navn på butikken så er selvsagt det mulig. Navnet på butikken er for eksempel det som vises på ordrebekreftelsen, pakkseddelen og andre plasser i butikken der navnet vises.

Slik gjør du:

1. Naviger til Innstillinger og Varemerke, klikk på Åpne.
  2. Lokaliser Logotype og klikk på Velg nytt bilde / Endre logotype.
  3. Klikk på Lagre endringer.
  4. Nå synkroniseres logotypen til det tema som du har live automatisk, til nyere tema som du legger til samt til ordrebekreftelsen som du har valgt.

Vil du bruke ulike logotyper til ulike temaer, eller i ordrebekreftelsen og det temaet du har live så er dette mulig. Du må da laste opp en logo direkte i temaet du ønsker å endre det for.

Slik laster du opp en logo for et spesifikt tema:

1. Naviger til Utseende > Tema > Tilpass tema i kontrollpanelet ditt.
  2. Avhengig av temaet så finner du Logotype under fanene Headerseksjon eller Generelt.
  3. Sørg for at Bruk logotype er krysset av.
  4. Velg og last opp bildet ditt.
  5. Trykk på Lagre.

Bra å vite

• Hvis du tar bort «Bruk logotype» vil butikknavnet du har angitt under Innstillinger > Varemerke å vises.