Butikkens menypunkter er i forskjellige navigasjoner som alle kan administreres under Utseende > Navigasjon.

Menypunkter i butikken kan bestå av produktkategorier, sider, produkter og valgfrie lenker. Disse kan blandes med hverandre og sorteres i den rekkefølgen du vil ha dem i Navigasjon.

Menypunkter kan opprettes i forbindelse med å opprette en kategori eller side, men også i Navigasjon ved å klikke på +Legg til menyepunkt.

Navigasjoner (menyer) er vanligvis hovedmeny, toppmeny, bunntekstmeny og/eller sidemeny. Hvilke som er tilgjengelige og nyttige for butikken din avhenger av temaet du bruker, men hovedmenyen er alltid tilgjengelig.