Butikkens menypunkter finnes i ulike navigasjoner. Alle kan håndteres under Utseende > Navigasjon.

Menypunkter i butikken kan bestå av produktkategorier, sider, produkter og valgfrie lenker. Disse kan blandes med hverandre og sorteres i den rekkefølgen du ønsker.

Navigasjoner (menyer) pleier å være hovedmeny, toppmeny, bunntekstmeny og/eller sidemeny. Hvilke som er tilgjengelige for din butikk avhenger av temaet du bruker, men hovedmenyen er alltid tilgjengelig.

Menypunkter kan opprettes i forbindelse med å opprette en kategori eller side, men også under Navigasjon ved å klikke på +Legg til menypunkt.