Naviger til Kassen > Fraktmetode i ditt kontrollpanel. Her kan du få oversikt over fraktalternativene, og velge Opprett ny fraktmetode. Du kan ha flere fraktmetoder med forskjellige kostnader, basert på forskjellige variabler som pris og vekt.

Hvordan oppretter jeg frakt med vektbasert pris?

• Naviger til Kassen > Fraktmetode i ditt kontrollpanel.
  • Klikk +Opprett fraktmetode
  • Legg til tittel, beskrivelse (f.eks. om frakttiden) og hvilke leveringsland fraktmetoden skal vises for.
  • Velg prisen som skal være Vektbasert.
  • Fyll ut maksimal vekt og pris per linje. Her anbefaler vi (men ikke må) at du har maksimal vekt og pris øverst, og deretter legger til mindre vektklasser.
  • Legg til flere vektklasser ved å klikke «Legg til maksvekt».
  • Klart!

Hvordan oppretter jeg frakt med fast pris?

• Naviger til Kassen > Fraktmetode i ditt kontrollpanel.
  • Klikk +Opprett fraktmetode
  • Legg til tittel, beskrivelse (f.eks. om frakttiden) og hvilke leveringsland fraktmetoden skal vises for.
  • Velg prisen som skal være Fast.
  • Angi Pris.
  • Klart!