Naviger til Kassen > Fraktmetode i ditt kontrollpanel. Her kan du få oversikt over fraktalternativene, og velge +Opprett fraktmetode. Du kan ha flere fraktmetoder med forskjellige kostnader og basert på forskjellige variabler som pris og vekt.

Hvordan oppretter jeg frakt med fast pris?

• Naviger til Kassen > Fraktmetoder i ditt kontrollpanel.
  • Klikk på +Opprett fraktmetode.
  • Legg til tittel, beskrivelse (f.eks. om frakttiden) og hvilke leveringsland fraktmetoden skal vises for.
  • Velg at prisen skal være Fast.
  • Angi Pris.
  • Trykk på Lagre. Klart!

Hvordan oppretter jeg frakt med vektbasert pris?

• Naviger til Kassen > Fraktmetode.
  • Klikk på +Opprett fraktmetode.
  • Legg til tittel, beskrivelse (f.eks. om frakttiden) og hvilke leveringsland fraktmetoden skal vises for.
  • Velg at prisen skal være Vektbasert.
  • Fyll ut maksimal vekt og pris per linje. Her anbefaler vi (ikke krav) at du har maksimal vekt og pris øverst, og deretter legger til mindre vektklasser.
  • Legg til flere vektklasser ved å klikke Legg til maksvekt.
  • Klart!

Når du skaper en fraktmetode med vektbasert pris må du legge til flere ulike vektklasser. Det er viktig at du dekker alle de ulike vektene som bestillingene kan ha.