Nyhetsbrev finner du under Innstillinger i kontrollpanelet. Dette er en funksjon som lar kundene i butikken din anmelde seg til ditt nyhetsbrev som du kjører via Mailchimp eller GetANewsletter. Vi har en kobling mot begge. Du må bruke en av disse tjenestene for at koblingen skal fungere.

De e-postene som du får inn via butikken din går da til din eksterne nyhetsbrevtjeneste. Ingen e-postadresser til nyhetsbrev lagres i Quickbutik.

Lær deg mer om MailChimp eller GetANewsletter her.

Hvordan skjuler jeg nyhetsbrev seksjonen i sidefoten?

Hvis du har en seksjon for nyhetsbrev i bunntekstmenyen for temaet ditt og du ønsker å skjule den så er det mulig. Dette kan være bra om du f.eks. bruker prisplan Startup.

1. Naviger til Utseende > Tema > Tilpass tema.
  2. Klikk på fanen Bunntekstmeny og seksjonen Nyhetsbrev.
  3. Kryss av for Skjul seksjon og klikk deretter på Lagre endringer.