Nyhetsbrev finner du under Innstillinger i kontrollpanelet. Dette er en funksjon som lar kundene i butikken din anmelde seg til ditt nyhetsbrev som du kjører via Mailchimp eller GetANewsletter. Vi har en kobling mot begge. Du behøver å bruke en av disse tjenestene for at koblingen skal fungere.

De e-postene som du får inn via butikken din går da til din eksterne nyhetsbrevtjeneste. Ingen e-postadresser til nyhetsbrev lagres i Quickbutik.

Lær deg mer om MailChimp eller GetANewsletter her.

Hvordan skjuler jeg nyhetsbrev seksjonen i sidefoten?

Hvis du har en seksjon for nyhetsbrev i bunntekstmenyen for temaet ditt og du ønsker å skjule den så er det mulig. Dette kan være bra om du f.eks. bruker prisplan Startup.

1. Naviger til Utseende > Tema > Tilpass tema.
  2. Klikk på fanen Bunntekstmeny og seksjonen Nyhetsbrev.
  3. Kryss av for Skjul seksjon og klikk deretter på Lagre endringer.