Med Mailchimp som din nyhetsbrevleverandør kan du tilpasse og sende ut .feks. ordrebekreftelsen og fraktbekreftelsen direkte fra dem.

Slik gjør du:

1. For at bekreftelser som ordrebekreftelse ikke skal sendes dobbelt fra både Quickbutik og Mailchimp til kunden naviger til Innstillinger > Utgående e-post og deaktiver e-postmeldingene du ønsker å bruke via Mailchimp:
  2. Logg inn hos Mailchimp og gå til  Integrations > Discover > Custom Website > Manage your sites > Order Notifications > Add.
  3. Her kan du deretter aktivere og endre de e-postene du ønsker å sende fra Mailchimp til kundene dine.
    Order Confirmation refererer til ordrebekreftelsen, e-posten kunden mottar umiddelbart etter at bestillingen er fullført.
    Shipping Confirmation refererer til fraktbekreftelsen. Denne e-posten får kunden når du trykker på Marker som sendt i ordren.
    Cancellation Confirmation referer til e-posten når du velger å kansellere en ordre og kunden vil motta en bekreftelse på dette.
  4. Klikker du på Edit Design kan du redigere hvordan mailen skal se ut og for eksempel legge til logoen din.

Bra å vite:

•  Mailchimp ikke har støtte for flere språk.
  • Valutaen som kunden har valgt å handle for i butikken vil vises riktig i ordrebekreftelsen for kunden, men ettersom Mailchimp ikke har støtte for ulike valutaer vil du alltid i Mailchimps oversikt se at de som har handlet har handlet i dollar $.
  • Integrasjonen omfatter ikke Forlatte handlekurver eller Product Retargeting Notification.

Har du spørsmål om kontoen din, e-postadresser eller utsendelse av nyhetsbrev kan du ta kontakt med Mailchimp direkte.