Med Quickbutik har du muligheten til å få kunder til å abonnere direkte på nyhetsbrevet ditt som du kjører via MailChimp eller GetANewsletter.

For å koble din Quickbutik til nyhetsbrevtjenesten din må du få fram to elementer i kontrollpanelet hos den tjenesten du bruker.

• API nøkkelen som brukes til å kommunisere til tjenesten.
  • ID´en på listen som du vil at kundene dine skal abonnere på.

Hvordan finne liste-ID for GetaNewsletter:

1. Logg på GetaNewsletter-kontoen din her.
  2. Gå til Lister som ligger under Kontakter.
  3. Klikk på navnet på listen du vil finne ID for.
  4. Se på lenken til nettadressen. Det siste avsnittet i lenken er din ID (uten /).
    Se bilde: getanewsletter
  5. Kopier følgende og lim inn i feltet Abonner på liste i Innstillinger > Nyhetsbrev i kontrollpanelet.

Hvordan finne API-nøkkel til GetaNewsletter:

1. Logg deg på Getanewsletter-kontoen din her.
  2. Gå til Min konto> API (direkte lenke: https://app.getanewsletter.com/account/api).
  3. Klikk Skap token under API tokens.
  4. Skriv inn navn og beskrivelse for ditt token. Trykk Skap.
  5. Kopier token og lim inn i feltet API-nøkkel under Innstillinger > Nyhetsbrev i kontrollpanelet.

Hvordan finne liste-ID for Mailchimp:

1. Logg inn på MailChimp-kontoen din her.
  2. Gå til Audience.
  3. Velg Settings i rullegardinlisten til høyre.
  4. Her klikker du på Audience Name and Defaults.
  5. Kopier Audience ID som er uthevet i rødt under Audience ID og lim inn i feltet Abonner på liste under Innstillinger > Nyhetsbrev i ditt Quickbutik kontrollpanel.

Hvordan finne API for Mailchimp:

1. Logg inn på MailChimp-kontoen din her.
  2. Klikk på navnet ditt øverst til høyre og velg Account.
  3. Her klikker du på Extras og velger API keys i listen.
  4. Under Your API Keys er det en knapp for å generere en nøkkel. Klikk på knappen Create A Key
  5. Det kommer til å skapes en nøkkel som du finner i feltet under API Keys. Kopier nøkkelen i feltet og lim den inn i feltet API nøkkel under Innstillinger > Nyhetsbrev i ditt Quickbutik kontrollpanel.