Med Quickbutik har du muligheten til å få kunder til å abonnere direkte på nyhetsbrevet ditt som du kjører via MailChimp eller GetANewsletter.

For å koble Quickbutik til nyhetsbrevtjenesten din må du finne API-nøkkel og ID i kontrollpanelet på hver nyhetsbrevtjeneste.

1) API-nøkkelen som brukes til å kommunisere til tjenesten
2) IDen på listen som du vil at kundene dine skal abonnere på.

Nedenfor forklarer vi stegvis hvordan du finner disse:

Hvordan finne liste-ID for GetaNewsletter.

1. Logg på GetaNewsletter-kontoen din her.
  2. Gå til «Lister» som ligger under «Kontakter» -fanen.
  3. Klikk på navnet på listen du vil finne ID for
  4. Se på nettadressen til nettadressen. Det siste avsnittet i lenken er din ID (uten /).
    Se bilde: getanewsletter
    Kopier følgende og lim inn i feltet «Abonner på liste:» i Innstillinger > Nyhetsbrev i kontrollpanelet.

2. Hvordan finne API-nøkkel til GetaNewsletter.

1. Logg på inn på ditt  Getanewsletter-konto her.
  2. Gå til «API & Skjema» under kategorien «Kontakter».
  3. Klikk «Skap token» under «Api tokens».
  4. Skriv inn navn og beskrivelse for ditt token. Trykk Skap.
  5. Kopier token og lim inn i feltet «API-nøkkel» i Innstillinger > Nyhetsbrev i kontrollpanelet.

3.  Hvordan finne liste-ID for Mailchimp.

1. Logg inn på MailChimp-kontoen din her.
  2. Gå til «Audience».
  3. Velg «Settings» i rullegardinlisten til høyre.
  4. Her klikker du på «Audience Name and Defaults».
  5. Kopier Audience ID som er uthevet i rødt under Audience ID og lim inn i feltet «Abonner på liste» under Innstillinger > Nyhetsbrev i din Quickbutik kontrollpanel.

4. Hvordan finne API for Mailchimp.

1. Logg inn på MailChimp-kontoen din her.
  2. Klikk på navnet ditt øverst til høyre og velg «Account».
  3. Her klikker du på «Extras» og velger «API keys» i listen.
  4. Under «Your API Keys» er det en knapp for å generere en nøkkel. Klikk på knappen «Create A Key».
  5. Det kommer til å skapes en nøkkel som du finner i feltet under «API keys». Kopier nøkkelen i feltet og lim den inn i feltet «API nøkkel» under Innstillinger > Nyhetsbrev i din Quickbutik kontrollpanel.