Med MailChimp kan du enkelt og gratis få en nyhetsbrevtjeneste som gjør det lettere for deg å sende ut stilige, profesjonelle nyhetsbrev. For tiden bruker over 10 millioner mennesker MailChimp hver dag for å designe og sende ut sine e-post.

Gjør e-postkampanjene dine enklere, samle sammen en liste over kundene dine og send ut nyhetsbrev og e-postmeldinger med budskapet du vil formidle. Du kan også bruke MailChimps enkle dra-og-slipp-funksjon for å lage stilige og profesjonelle nyhetsbrev.

Les mer om MailChimp her.

Med GetANewsletter får du et gratis, enkelt og brukervennlig verktøy for å sende ut nyhetsbrev og e-postkampanjer.

Det er raskt å komme i gang, enkelt å følge opp og du kan sende vakre automatiserte nyhetsbrev til alle kundene dine.

Les mer om GetANewsletter her.