Med Mailchimp kan du enkelt og gratis få en nyhetsbrevtjeneste som gjør det lettere for deg å sende ut stilige, profesjonelle nyhetsbrev. I dag er det over 10 millioner som bruker Mailchimp hver dag for å designe og sende ut e-poster.

Slik kobler du sammen Mailchimp med Quickbutik:

1. Aktiver Nyhetsbrev i Quickbutik under Innstillinger > Nyhetsbrev och klikk på Åpne. Huk av for Mailchimp og klikk på Åpne.
  2. Trykk på Koble til konto hvis du har en konto fra tidligere eller Opprett konto hvis du ikke har en. Velg deretter å logge inn.
  3. Klikk på tillat (Allow) for å koble Quickbutik med din konto hos Mailchimp.
  4. Velg en abonnementliste å koble til butikken din. Ordrehistorikk fra 6 måneder tilbake vil synkroniseres til listen.
  5. Klikk deretter på Starte synkronisering. Tiden det tar å synkronisere varierer avhengig av hvor mye data du har for butikken din, men etter noen minutter kan du oppdatere siden. Produkter og ordrer bør da ha blitt synkronisert over riktig.
  6. Klart.

Tips