Slik kobler du sammen Mailchimp med Quickbutik:

 1. Aktiver Nyhetsbrev i Quickbutik under Innstillinger > Nyhetsbrev och klikk på Åpne.Velg å krysse av for Mailchimp og klikk på Åpne. 
 2. Trykk på Koble til konto hvis du har en konto fra tidligere eller Opprett konto hvis du ikke har en. Velg deretter å logge inn.
 3. Klikk på tillat (Allow) for å koble Quickbutik med din konto hos Mailchimp.
 4. Velg en abonnementsliste å koble til din butik. Ordrehistorikk 6 måneder tilbake vil synkroniseres til listen. Velg deretter Starte synkronisering. Tiden det tar å synkronisere varierer avhengig av hvor mye data du har for butikken din, men etter noen minutter kan du oppdatere siden. Produkter og bestillinger bør da ha blitt synkronisert over riktig.

Hvordan endrer jeg mine bekreftelsesmail via Mailchimp?

 1. For at bekreftelser som ordrebekreftelse ikke skal sendes dobbelt fra både Quickbutik og Mailchimp til kunden naviger til Innstillinger > Utgående e-post og deaktiver:
 2. Logg inn hos Mailchimp og gå til  Integrations > Manage > Manage your sites > Order Notifications > Add.

 3. Her kan du deretter aktivere og endre de e-postene du ønsker å sende fra Mailchimp til kundene dine

Order Confirmation refererer til ordrebekreftelsen, e-posten kunden mottar umiddelbart etter at bestillingen er fullført. Shipping Confirmation refererer til fraktbekreftelsen. Denne e-posten får kunden når du velger Marker som sendt inne på bestillingen. Cancellation Confirmation referer til e-posten når du velger å kansellere en bestilling og kunden vil motta en bekreftelse på dette. Klikker du på Edit Design kan du redigere hvordan mailen skal se ut og for eksempel legge til logoen din.

 

Kan jeg vise en Popup i min butikk som jeg skaper i Mailchimp?

 1. Absolutt det kan du. Hos Mailchimp skal du gå til Integrations > Manage > Manage your sites > Pop-up Form > Add.
 2. Her kan du deretter redigere og skape din popup som du ønsker den skal vises i butikken. Tenk også på å aktivere din popup når du er klar så den vises i butikken, trykk på Edit och slå på knappen for å vise den i butikken: 

Bra å vite:

 •  Mailchimp ikke har støtte for flere språk så mailen sendes alltid på engelsk fra Mailchimp.
 • Valutaen som kunden har valgt å handle for i butikken vil vises riktig i ordrebekreftelsen for kunden, men ettersom Mailchimp ikke har støtte for ulike valutaer vil du alltid i Mailchimps oversikt se at de som har handlet har handlet i dollar $.
 • Integrasjonen omfatter ikke Forlatte handlekurver eller Product Retargeting Notification.

Har du spørsmål om kontoen din, e-postadresser eller utsendelse av nyhetsbrev må du ta kontakt med Mailchimp direkte.

Var dette til hjelp?