Ja. Med funksjonen Flere språk kan du gjøre det enda enklere for dine besøkende å se butikken på et annet språk.

Når de besøker butikken, vises en popup som informerer om at butikken finnes på deres språk, og med den lokale valutaen, som de enkelt kan gå videre med. Det foreslåtte språket baseres på besøkendes IP-adresse (såkalt Geo Location) og matches mot de språkvalgene som finnes i butikken.

Slik gjør du:

1. Naviger til Innstillinger > Flere språk.
  2. Huk av for Foreslå språk og valuta basert på besøkendes lokasjon
  3. Ferdig!

Bra å vite:

• Valutaen som foreslås er den valutaen du har satt for språkvalget.
  • Kundens geografiske plassering styrer hvilket språk som vises som et alternativ.