Når du står overfor valget mellom enkelstegskasse og tostegskasse for din e-handelsplattform, er det viktig å forstå forskjellene og hvordan de kan påvirke kundens kjøpsopplevelse.

For å velge den kassen du ønsker i din butikk, navigerer du til Innstillinger > Kasse & utforming og klikker på Åpne. Under overskriften Process i kassen velger du det alternativet som passer deg best.

Forstå forskjellene:

• Enkelstegskasse: Her gjennomføres alle kjøpstrinn på én og samme side. Dette kan forenkle prosessen for kundene og potensielt øke konverteringsraten. Ulempen kan være at det noen ganger kan oppfattes som mindre oversiktlig, noe som kan føre til feil eller at kunder avbryter kjøpsprosessen.
  • Tostegskasse: Denne kassen leder kunden gjennom kjøpsprosessen i separate trinn. Fordelene inkluderer redusert risiko for feil og en tydeligere prosess for kunden, noe som kan redusere antallet forlatte handlekurver.

Hvert alternativ har sine fordeler og ulemper, og det beste valget avhenger av din butikks spesifikke behov og dine kunders atferd. Ved nøye å vurdere disse aspektene, kan du velge det kassesystemet som best støtter din virksomhet og tilbyr en smidig shoppingopplevelse for dine kunder.