Med Utvidet sporing for TikTok kan du komplettere datainnsamlingen for TikTok. Det gir deg muligheten til å optimalisere effekten av annonseringen din ytterligere. Utvidet sporing er et supplement til Tiktok Pixel og brukes sammen.

Slik aktiverer du utvidet sporing:

• Sørg for at du har aktivert TikTok Pixel i butikken i henhold til følgende guide.
  • I TikTok Adsmanager går du til Assets > Events > Web events.
  • Klikk Pixelen du bruker for butikken, og deretter Settings.
  • Klikk på Generate access token under Events API.
  • Kopier ditt token som vises.
  • Naviger til Innstillinger > Måling og sporing i Qiuckbutiks kontrollpanel.
  • Kryss av for Aktiver TikTok Access Token og lim inn tilgangstokenet ditt.
  • Klikk på Lagre endringer. Klar!