Med Mailchimp som din nyhetsleverandør kan du velge å opprette popups direkte i deres plattform. Denne kan du deretter vise på startsiden i butikken din.

Slik gjør du:

1. Logg inn hos Mailchimp og naviger til  Create > Signup form > Pop-up form > Begin.
  2. Her kan du redigere og opprette popups som du ønsker skal vises i butikken din.
  3. Du aktiverer deretter popupen ved å klikke på Edit og slå på switch-knappen:

CleanShot 2024-01-12 at 08.35.14@2x

Bra å vite:

1. Du trenger ikke å ha aktivert popup-funksjonen i Quickbutik for at Mailchimp-pop-upen skal vises. Pop-upen fra Mailchimp vises automatisk for kundene dine når de besøker butikken.
  2. Hvis du selv ikke ser popupen i butikken, skyldes det sannsynligvis at den allerede er lagret i en tidligere økt i nettleseren. Prøv å besøke butikken via et inkognitovindu i stedet.