Ja, med Produktfelt av typen Filopplasting (bildefiler) kan du tilby kundene dine muligheten til å laste opp et bilde som er koblet til et produkt før kunden legger produktet i handlekurven. Når du får en bestilling som inneholder et produkt der kunden har lastet opp et bilde kan du laste ned bilde når du er inne på ordren i kontrollpanelet. Filopplasting er perfekt for deg som tilbyr produkter som f.eks. t-skjorter eller kopper med eget trykk.

Filformatene som støttes er følgende JPEG, PNG, GIF, SVG og PDF og filen får være maks 8MB stor.

Følg steg for steg guide for å opprette produktfelt her.