Det er to seksjoner for produktbeskrivelse på hvert produkt. Den korte beskrivelsen som vises ved siden av produktet, samt den lange beskrivelsen under produktet:

Rediger den korte beskrivelsen:

1. Naviger til Produkter i kontrollpanelet og klikk på pennen ved siden av den aktuelle produktet.

2. Kryss av i boksen ved «Automatisk» under Sidebeskrivelse, og skriv deretter inn din tekst.

3. Klikk på Lagre.

Rediger den lange beskrivelsen:

1. Skriv din tekst under Beskrivelse.

2. Klikk på Lagre.

Bra å vite:

Teksten under «Sidebeskrivelse» brukes også av søkemotorer. Bruk derfor ord som er relevante for produktet ditt, og som kundene dine bruker når de søker etter produktet.

For å deaktivere den korte beskrivelsen, naviger til Utseende > Tema > Tilpass tema > Produktside og kryss av i boksen ved  «Vis kort beskrivelse».