Er du nysgjerrig på hvor mange som besøker butikken din, hvor mye du
Hvis du går til Kontrollpanel i ditt kontrollpanel kan du se statistikk for besøkende, bestillinger og salg i de tre øverste boksene. Over feltet for salg kan du også velge om du vil se statistikk for år, måned, uke eller dag.

Vil du se mer detaljert statistikk om kundenes atferd og atferd i din butikk? Da anbefaler vi å bruke Google Analytics. Her kan du lese hvordan du kobler Analyticskonto til din butikk.

Statistikk over salget ditt

Ved å navigere til Ordrer i kontrollpanelet og deretter trykke på knappen Salgstatistik øverst til høyre hjørne kan du finne mer detaljert informasjon om dine bestillinger. Du kan blant annet se gjennomsnittlig ordreverdi, margin i prosent og NOK, mest brukte betalingsmåte, bestselgende produkter og lignende. Du kan sortere slik at du kan få denne oversikten de siste 30 dagene, forrige uke, dag eller din egen periode. Du kan også eksportere disse verdiene til en csv-fil.

Du kan også trykke på knappen Salgsrapport som du finner i høyre hjørne som i sin tur viser statistikk månedsvis og per år.