Ditt tema er delt inn i forskjellige seksjoner. For å redigere disse seksjonene, naviger til Utseende > Tema > Tilpass tema. Følgende seksjoner er tilgjengelige i temaet Lejon:

Generelt:
Her kan du blant annet laste opp en favicon som vises på butikkens fane i kundens nettleser. Du kan også sette opp hvor mange produkter som skal vises per rad, om du vil ha avrundede hjørner, samt beskjære produktbilder for et enhetlig inntrykk.

Farger og fonter:
Her stiller du inn fargene i temaet ditt. Du kan blant annet angi tekstfarge, font samt farge for ulike seksjoner i temaet.

Sideoverskrift:
Her kan du laste opp en logo samt stille inn hvordan undermenyen skal fungere.

Kampanjebanner:
Her kan du velge å vise en banner under sideoverskriften. Denne banneren kan for eksempel brukes til å belyse en kampanje. Det er også mulig å lenke banneren.

Startside:

Her legger du til de seksjonene du ønsker på startsiden. Du kan legge til følgende seksjoner:

• Produktseksjoner – Med seksjonene Products og Kategorier kan du vise dine produkter direkte på butikkens startside.
  • Bildeseksjoner – I sektionerna Bannere og Bilde med tekst kan du laste opp dine egne bilder og bildetekster samt sette inn lenker som leder kunden videre til din valgte plass.
  • Tekstseksjoner – I seksjonene Blogg, Egen seksjon/HTML, Sett inn side, Separator, Tittel og tekst samt Fordelsbokser kan du sette inn tekst med informasjon om din butikk og dine produkter.

Kategoriside:
Her redigerer du utseendet på kategorisidene. Du kan blant annet angi om underkategorier skal vises samt hvor mange produkter som skal vises per rad og side.

Produktside:
Her redigerer du utseendet på produktsidene. Du kan blant annet stille inn om du vil vise lagersaldo, tekst for lagerstatus samt angi teksten på kjøpsknappen.

Kontaktside:
Her redigerer du utseendet på butikkens kontaktside. Du kan blant annet velge å vise hvor firmaet ditt ligger på et kart samt tittel og tekst til kontaktskjemaet.

Bunntekst:
Her redigerer du informasjonen i seksjonene som finnes i butikkens bunntekst. Du kan blant annet vise ikoner for dine sosiale medier og betalingsmetoder samt vise skjema for nyhetsbrev.

Bra å vite:
Du kan endre plasseringen av en seksjon på startsiden ved å klikke på den, holde ned museknappen, dra og slippe på ønsket plassering.
CleanShot 2024-04-18 at 10.52.09