For deg som bruker Stripe i butikken, er det også mulig å ta betalt via Apple Pay og Google Pay. Dette er to digitale lommebokplattformer som gjør det mulig for kunden din å betale direkte med sin Android- eller iPhone-telefon. Det erstatter fysiske kort og gjør at kundene dine kan betale enklere, tryggere, raskere og sikrere.

Slik aktiverer du:

1. Naviger til Kasse > Betalingsmåter og klikk på rediger ved siden av Stripe (ikonet som ser ut som en penn).
  2. Merk av i boksen Aktiver betalinger via Apple Pay og Google Pay.
  3. Klikk på Lagre.
  4. For Apple Pay trenger du også å legge til domenet ditt for kassen i Stripes kontrollpanel, for eksempel checkout.minbutikk.no. Dette gjør du ved å klikke her.
  5. Klart. Du tilbyr nå Apple Pay og Google Pay som betalingsmåter i butikken.

Bra å vide:

• Har du ikke aktivert domene for kassen din enda kan du følge veiledningen vår som du finner her. Sørg for at du først peker domenet ditt mot kassen din før du aktiverer Apple Pay.
  • Du trenger kun å legge til domenet hos Stripe og lagre det. De andre trinnene er ikke nødvvendige, derfor trenger du ikke å legge til «verifikasjonsfilen» for at Apple Pay skal fungere i kassen din. Det er tilstrekkelig å legge til domenet for kassen hos Stripe.