For å koble sammen Google Analytics (GA) med butikken din kan du bruke en Målings ID for Google Analytics 4.

Slik legger du til Google Analytics 4:

1. Naviger til Innstillinger > Måling & Sporing og trykk på Åpne.
  2. Her finnes feltet Google Analytics 4 hvor du kan lime inn din Målings ID for GA4. Det er en kode som ofte begynner på G- fulgt av 10 sifrer, så for eksempel G-XXXXXXXXXX.
  3. Klikk på Lagre endringer.

Bra å vite

For at du skal kunne spore data, må du også huke av Statistikk & ytelse samt Markedsføring for cookie-varslene dine under Innstillinger > Generelt.