Med Svea Checkout kan du tilby kundene dine sikre betalinger via kort, bankoverføring, Vipps og faktura/delbetaling.  Svea tilbyr unike avtaler for deg og din bedrift med priser fra 2.25% per ordre.

Slik aktiverer du avtalen din for Svea i butikken:

1. For å tilby Svea Checkout som betalingsmetode må du opprette en avtale for betalingsløsningen. Dette gjør du ved å sende en forespørsel til Svea her.
  2. Naviger til Kasse > Betalingsmetoder i ditt Quickbutik-kontrollpanel og velg Aktiver direkte.
  3. Velg Ja, angi opplysninger
  4. Angi din Merchant ID samt Checkout Secret i respektive felt. Dette får du av Svea når du har opprettet en avtale.
  5. Klikk på Aktiver og så er det ferdig. Svea Checkout er nå aktivert i butikken din.

Bra å vite

• For å kunne tilby Svea Checkout i butikken så har Svea en anbefaling om at butikken omsetter minst 2 millioner per år.
  • Valutaer som Svea har støtte for er NOK, SEK, DKK og EUR.
  • Kjøp kan kun gjennomføres i butikkens hovedvaluta. Ordrer fra utlandet kan derimot betales i NOK.
  • Trenger du å gjøre en tilbakebetaling av en ordre som er betalt via Svea så kan den tilbakebetales direkte fra nettbutikken. Du kan velge å tilbakebetale hele beløpet eller et valgfritt beløp.
  • Ved visse tilfeller kan ordrer ha et annerledes ordrenummer hos Svea sammenliknet med i nettbutikken. Dette har sammenheng med hvordan Svea håndterer ordrenummer ved blant annet forlatte handlekurver. F.eks. kan orde 5000 i butikken ha 5000-1 hos Svea. Det er da nummeret før bindestreken som identifiserer ordren i butikken.