Inkludert i:

Med funksjonen Kundegrupper kan du enkelt tilby spesifikke fraktmetoder eksklusivt til visse kundegrupper. Når en kunde som tilhører en kundegruppe logger inn i butikken med sin innloggingskonto, kan de velge en spesifikk fraktmetode som ikke finnes tilgjengelig for øvrige kunder. Dette kan være nyttig for deg som f.eks. vil gi forhandlere muligheten til å hente varene sine i butikk eller på lager.

Slik gjør du:

1. Opprett en skjult fraktmetode spesifikt for kundegruppene dine under Kasse > Fraktmetode. Klikk på switch-knappen slik at den blir grå/hvit. Fraktmetoden er nå skjult.
  2. Naviger til Innstillinger > Kundegrupper.
  3. I oversikten finner du seks ikoner for hver kundegruppe. Klikk på Antall aktiverte fraktmetoder spesifikt for denne kundegruppen.
  4. Nå kommer du til en oversikt over fraktmetodene som er synlige for den valgte kundegruppen. Velg en fraktmetode og klikk på Aktiver for kundegruppen. Observer at kun skjulte fraktmetoder kan aktiveres for en spesifikk kundegruppe.
  5. Klart! Fraktmetoden er nå kun synlig for den spesifikke kundegruppen.