Inkludert i:

Med funksjonen Kundegrupper kan du enkelt tilby spesifikke betalingsmetoder eksklusivt for visse kundegrupper. Når en kunde som tilhører en kundegruppe logger inn i butikken med innloggingskontoen sin, kan de velge en spesifikk betalingsmetode som ikke finnes tilgjengelig for øvrige kunder. En nyttig løsning for deg som for eksempel vil tilby fakturabetaling til forhandlerne dine.

Slik oppretter du egen betalingsmetode for en spesifikk kundegruppe:

1. Opprett betalingsmetoden via Kasse > Betalingsmetode > Legg til egen betalingsmetode med relevant informasjon mm. Klikk så på switch- knappen slik at den blir grå/ hvit for å skjule fraktmetoden.
  2. Naviger til Innstillinger > Kundegrupper.
  3. I oversikten finner du seks ikoner for hver kundegruppe. Klikk på Antall aktiverte betalingsmetoder spesifikt for denne kundegruppen.
  4. Du kommer nå til en oversikt over betalingsmetode synlig for den aktuelle kundegruppen. Velg en betalingsmetode og klikk på Aktiver for kundegruppe. Observer at kun skjulte betalingsmetoder kan aktiveres for en spesifikk kundegruppe.
  5. Klart! Betalingsmetoden er nu kun synlig for den spesifikke kundegruppen.