Med Vipps kan du tilby kundene dine en enkel og rask betaling. For å aktivere Vipps i din butikk trenger du en bedriftsavtale med Vipps.

Slik gjør du:

1. Opprett bedriftsavtale med Vipps her. Det du trenger er et organisasjonsnummer og BankID (Viktig! Husk å velg Quickbutik som partner i søknadsprosessen.)
  2. Logg inn i din Quickbutik og naviger til Kasse > Betalingsmetoder.
  3. Lokaliser Vipps betalingsmetode, trykk på Aktiver og Ja, angi MSN. (Har du ingen avtale ennå trykker du på Nei, register et konto hos Vipps her.)
  4. Angi ditt MSN-nummer.
  5. Trykk på Aktiver.
  6. Klart. Vipps på nett er nå tilgjengelig i kassen din.

Bra å vite

• Vipps har kun støtte for norsk valuta.
  • Når kunden gjennomfører et kjøp reserveres beløpet, når du markerer ordren som sendt dras pengene fra konto. Kunden kan se status for betaling i Vipps appen.
  • Refusjon håndteres direkte i kontrollpanelet i din Quickbutik.
  • Har du avtale fra før må du endre til Quickbutik som leverandør ved å søke om nytt Vipps-produkt.

Valg av prispakke:

Når du søker om Vipps må du velge hvilken pakkepris som skal gjelde for din avtale. Denne avhenger av hvilken prisplan du har i Quickbutik:

• Pris 1 – Prisplan Startup
  • Pris 2 – Prisplan Standard
  • Pris 3 – Prisplan Pro