I Quickbutik har du muligheten til å koble til ditt eksisterende domene i butikkens kasse.

Dette betyr at i stedet for at kunder sjekker ut på https://checkout.quickbutik.com, vil du i stedet kunne sjekke ut på for eksempel https://checkout.minbutik.no. Dette er til fordel for de som vil løpe helt på ditt eget domene uten at quickbutik.com er synlig i kundens kjøpsprosess.

Slik aktiverer du ditt eget domene i butikkens kassaapparat:

1. Logg på kontrollpanelet hos domeneleverandøren
  2. Naviger til «DNS»/DNS-innstillinger eller lignende.
  3. Lag en ny rad der angir checkout og velg typen CNAME til følgende domene/data: checkout.quickbutik.com
  4. Lagre og det er klart.

Det tar nå noen timer før endringene blir implementert fullt ut. Skulle du sitte fast ved punkt 3 anbefales det at du søker hjelp fra domeneleverandørens hjelpesenter eller kontakter deres kundeservice for hjelp.

Når du er ferdig med kassen for kassedomenet har du nå ett siste steg igjen, og det er i kontrollpanelet ditt på Quickbutik:

1. Logg inn på ditt kontrollpanel hos Quickbutik.
  2. Naviger til Innstillinger > Eget domene.
  3. Ved Domene i kassen klikker du på Aktiver.
  4. Ferdig. Kassen kjøres nå på ditt eget domene.