I Quickbutik har du muligheten til å koble til ditt eksisterende domene i butikkens kasse.

Dette betyr at i stedet for at kunder sjekker ut på https://checkout.quickbutik.com, vil man i stedet kunne sjekke ut på for eksempel https://checkout.minbutikk.no. Dette er til fordel for deg som vil løpe helt på ditt eget domene uten at quickbutik.com er synlig i kundens kjøpsprosess.

Slik aktiverer du ditt eget domene i butikkens kasse:

1. Logg på kontrollpanelet hos domeneleverandøren
  2. Naviger til DNS/DNS-innstillinger eller lignende.
  3. Lag en ny rad der angir checkout og velg typen CNAME til følgende domene/data: custom.quickbutik.com
  4. Lagre og det er klart.

Det tar nå noen timer før endringene blir implementert fullt ut. Skulle du sitte fast ved punkt 3 anbefales det at du søker hjelp fra domeneleverandørens hjelpesenter eller kontakter deres kundeservice for hjelp.

Du har nå et siste steg for å koble domenet til kassen:

1. Logg inn på ditt kontrollpanel hos Quickbutik.
  2. Naviger til Innstillinger > Domene.
  3. Ved Domene i kassen klikker du på Aktiver.
  4. Ferdig. Kassen kjøres nå på ditt eget domene.