Shipmondo er en av Danmarks største og mest populære tjeneste for fraktbestillinger. Målet deres er å forenkle frakthåndteringen for brukerne sine. Les mer om deres tjenester direkte på shipmondo.com.

Tjenestene deres kan brukes ved en egen fraktavtale eller forhandlede avtaler med veldig gunstige fraktpriser. Shipmondo tar kun betalt i henhold til for mange sendinger du har. Det betyr ingen faste avgifter eller bindingstider. Shipmondo kan brukes til de svenske, norske og danske butikkene våre.

Slik kobler du butikken din til Shipmondo:

1. Naviger til Fraktbestillinger via Shipmondo under Innstillinger i kontrollpanelet og klikk på switch-knappen for å aktivere.
  2. Angi API User og API key som du finner i kontrollpanelet ditt hos Shipmondo. Du kan lese om hvor du finner det her.
  3. Klikk på Lagre endringer.
  4. Klart. Butikken din er nå koblet til Shipmondo.

Bra å vite

Når du har aktivert koblingen kan du velge hvordan bestillingene skal synkroniseres. Les mer om hvordan du stiller inn det og hvordan koblingen fungerer her