Ja. Du kan selge abonnementsprodukter i butikken din gjennom betalingsløsningen Stripe.

Slik kommer du i gang med å selge abonnementer:

1. Begynn med å aktivere betalingsmetoden Stripe i butikken din.
  2. Logg inn i kontrollpanelet ditt hos Stripe her og opprett dine abonnementsprodukter. Dette gjør du under Produkter > Legg til produkt.
  3. Opprett produktene dine i butiken som skal være abonnementer.
  4. Naviger til Innstillinger og aktiver funksjonen Abonnementer i ditt kontrollpanel.
  5. Mapp sammen produktene dine ved å velge produktet i butikken og deretter motsvarende abonnement hos Stripe. Produktene dine i butikken vil nå automatisk få den prisen som du har angitt hos Stripe.
  6. Ferdig!  Du er nå klar til å selge abonnementer i butikken din.

Hvordan foregår en bestilling av et abonnement?

• Når kunden har gjennomført et kjøp av et abonnementsprodukt så vil de få en link til sin portal hos Stripe. Der kan de blant annet se lengden på abonnementet, neste betalingsdato m.m. Linken til portalen vises også for kunden på kontoen deres i butikken om dette er aktivert og opprettet ved gjennomføring av bestillingen.
  • Når det er på tide for neste betaling så vil Stripe sende ut betalingsinformasjon til kunden. Når kjøpet gjennomføres så vil en ny ordre vises i kontrollpanelet ditt i butikken for håndtering. Denne håndterer du akkurat som en vanlig ordre.

Bra å vite

• Hvis handlekurven inneholder abonnementsprodukter så vil kun Stripe vises som betalingsmetode i kassen.
  • Hvis handlekurven inneholder kun abonnementsprodukter så vil fraktmetoder skjules.
  • Det er bare mulig å bestille abonnementer i samme valuta og samme tidsperiode i en og samme bestilling.
  • Trenger du å håndtere et abonnement, for eksempel refusjon, så gjøres dette i kontrollpanelet ditt hos Stripe.