Ja, med funksjonen Digital levering kan du selge digitale produkter, som f.eks. bilder, Zip eller PDF-filer i nettbutikken din. Når en kunde kjøper et produkt med digital levering får kunden automatisk en e-post med en link for å laste ned produktet. Merk at filen kan være maks 8 MB stor.

Digital levering inngår i alle prisplaner – Startup (maks 100 digitale leveringsfiler), Standard (ubegrenset) og Pro (ubegrenset).

Slik oppretter du en digital produkt:

1. Opprett først produktet ditt som et vanlig produkt under Produkter i kontrollpanelet ditt. Angi tittel, pris, beskrivelse og bilder.
  2. Naviger til Innstillinger > Digital levering og klikk på +Opprett ny digital levering.
  3. I første feltet Ved kjøp velger du produktet som du opprettet i steg 1 ovenfor. Hvis produktet har varianter kan du velge den spesifikke varianten under Velg produktvalg for å koble et digitalt produkt til akkurat den varianten.
  4. Last opp filen, det digitale produktet som kunden skal laste ned, under Levere ved å klikk på Velg leveringsfil.
  5. Under (Valgfritt) Instruksjoner / Melding kan du legge til en beskjed spesifikt for dette produktet, som følger med i e-posten som sendes når kunden kjøper produktet (Les mer lenger ned under Innstillinger for Digital levering om du ønsker å endre hele e-postbeskjeden).
  6. Under Antall nedlastinger angir du hvor mange ganger kunden kan laste ned filen, for eksempel om du ønsker at filen kan lastes ned 1 gang per kunde.
  7. Lagre og det er klart!

Innstillinger for Digital levering

Under Innstillinger for Digital levering kan du endre hele e-posten som sendes når en kunde kjøper et digitalt produkt. For å komme til innstillingene klikker du på tannhjul ikonet under Innstillinger > Digital levering.