Printful er en dropshipping-tjeneste som lar deg selge «print-on-demand» produkter og som leverer direkte til sluttkundene dine ved levering. Dette betyr at du kan selge produkter helt uten å måtte kjøpe et større antall på lager og bekymre deg for produksjon eller levere direkte til kunden

Slik fungerer det

1. Koble til Quickbutik med Printful og legg til Printful-produkter du har designet.
  2. «Anders» kjøper et Printful-produkt (f.eks. en t-skjorte med din logo) i din butikk.
  3. Bestillingen granskes av deg og bestillingen sendes så automatiskt fra Quickbutik til Printful for produksjon og levering.
  4. Den färdiga produkten levereras direkt till Anders och helt under ditt varumärke. Anders får ingen information från Printful direkt, utan allt kommer som de hade handlat via dig.
  5. Det ferdige produktet blir levert direkte til Anders, og alt med ditt varemerke. Anders mottar ingen informasjon direkte fra Printful, alt kommer direkte fra deg.
  6. Klart!

Slik fungerer det for deg som butikkeier

1. Du skaper konto hos Printful og skaper dine første produkter.
  2. Du kobler deg til Quickbutik med Printful og importerer produktene dine til butikken.
  3. Produktene dine finnes deretter i butikken og du kan nå begynne å selge.
  4. Når du har mottatt din første bestilling som inneholder Printful-produkter, vil du nå se en knapp i bestillinen som heter «Send til Printful». Hvis bestillingen ser bra ut, klikker du på knappen for å varsle Printful for å starte håndteringen.
  5. Klart! Printful har nå fått bestillingen og rapporterer direkte til Quickbutik når den har forlatt deres lager og sendes til sluttkunden. Printful oppdaterer automatiskt bestillingens orderstatus og du trenger derfor ikke markere sendt på egen hand.

Hvor mye og når koster det?

1. Printful har en grunnpris for hvert produkt, og det kostnaden for Printful. Det er på toppen av den prisen du legger til din margin og får prisen du selger den for ut i butikken din. Dette er noe du kan beregne og legge direkte til ditt Printfulprodukt.
  2. Du betaler først når du velger at bestillingen skal håndteres av Printful (se punkt 4 ovenfor).
  3. Prisen vil du se direkte i Printful når du skaper produktet og her kan du også bestemme produktprisen. (med marginal).