Med funksjonen Produktpakke kan du opprette en pakke med to eller flere produkter til et samlet produkt.

Hvis du selger to individuelle produkter i butikken, for eksempel slips og slipsnål kan du lage en produktpakke der du samler disse to produktene til et produkt. Når du kobler disse to produktene til en pakke vil også lagersaldoen bli justert for hvert enkelt produkt slik at man ikke risikerer selge flere produkter enn hva man har på lager.

Slik skaper du en produktpakke:

1. Gå til Innstillinger og aktiver funksjonen Produktpakker.
  2. Lag et nytt produkt under Produkter som vil fungere som «pakken». Den kan kalles for eksempel «Pakken for ham».
  3. Lagre produktet. Øverst til høyre finner du Produktpakker du kan klikke på. Her kan du koble til produktene som inngår i pakken.
  4. Fortsett å redigere produktet som fungerer som en pakke. Du legger til produktbilde, pris osv., akkurat som et vanlig produkt. Du kan også spesifisere lagersaldo for pakken hvis du ønsker å selge den i et begrenset opplag.

Når en kunde kjøper produktet som fungerer som en pakke justeres lagersaldoen for de koblede produktene samtidig.

Bra å vite:

Du kan også koble Digitale Produkter til en pakke. Dette gjør du akkurat som med et vanlig produkt, som beskrevet ovenfor. Den digitale filen blir da automatisk sendt ut som vanlig i forbindelse med ordrebekreftelsen, ved kjøp av pakken.

Vær imidlertid oppmerksom på at digitale produkter med varianter ikke kan legges til i produktpakker.