For å aktivere Printful-koblingen må du oppgi en Printfuls API-nøkkel. API-nøkkelen er spesifikk for din Printful-butikk og tillater Quickbutik å kommunisere med Printful på dine vegne.

1. Logg inn på Printful ved å klikke her. Har du ikke en utskriftskonto ennå? Skap en her, den er gratis.
  2. Naviger til Settings > Stores > API
  3. Du skal nå kunne se et felt for API-nøkkelen. Kopier verdien her.
  4. Naviger til Quickbutik > Innstillinger og aktiver Printful.
  5. Lim inn API-nøkkelen din i feltet og det er ferdig.

Koblingen er nå aktiv og du kan nå velge hvordan du vil laste ned produkter fra Printful (automatisk eller manuelt).