Shopping på Instagram gjør det mulig å selge enklere og smartere, direkte i feeden på Instagram. Med et innlegg som inneholder produkttagger på Instagram kan følgerne dine få tilgang til priser, produktdetaljer og knappen Kjøp – uten å måtte forlate Instagram. Perfekt for å øke salget og forenkle kjøpsprosessen for de som liker det de ser. Les mer om shopping på Instagram her.

Slik kommer du i gang

For å komme i gang med shopping på Instagram, må virksomheten godkjennes av Instagram. For å bli godkjent, må du oppfylle følgende krav:

1. Firmaet ditt må selge fysiske produkter og oppfylle vilkårene som Instagram har i sin salgsavtale for selgere og handelspolicy
  2. Firmaet ditt må konverteres til en firmaprofil.
  3. Bedriftsprofilen din skal være koblet til en Facebook-katalog, der produktene dine finnes.I Quickbutik må også samtlige produkter ha en ID. Les hvordan du gjør dette her
  4. Når kravene er oppfylt granskes samtlige punkter med formål om å gi deg tilgang til funksjonen. I følge Instagram kan det ta noen dager men også lenger om de må å granske kontoen mer nøye.
  5. Når du får godkjent,  får du en avisering fra Instagram og du kan da slå på produkttagging via innstillinger – direkte i appen.
  6. Du må ha skapt en produktfeed som Instagram henter ut informasjon fortløpende fra.