Dette er en guide for deg som allerede har Quickbutik med eget domene siden tidligere og som forklarer steg for seg hvordan du kan peke det mot vår servermiljø.

Quickbutik har nylig gjort forbedringer som optimerer prestanda, sikkerhet og beskyttelse. Dette resulterer i at vi har nye domeneinstruksjoner for å peke butikken mot Quickbutik.

Slik peker du domene til Quickbutik:

1. Naviger til Innstillinger > Domene i ditt kontrollpanel for butikken.
  2. Angi ditt domenenavn i feltet Domenenavn. Trykk på Lagre endringer.
  3. Logg inn på kontrollpanelet hos din domeneleverandør.
  4. Naviger til seksjonen DNS/DNS-innstillinger eller liknende.
  5. Her skal du finne to befintlige rader.
  6. Viktig! Ta bort følgende rad: (uten www) @ som peker til 52.19.233.63
  7. Viktig! Ta deretter bort følgende rad: www som peker til 52.19.233.64
  8. Etter at disse to radene er fjernet, legg til følgende:
    8.1 Legg til rad (uten www) @ av typen A-record til følgende IP-adresse (data): 162.159.129.45
    8.2 Legg til rad www av typen CNAME-record til følgende adresse (data): custom.quickbutik.com
  9. Lagre.

Det kan ta opp til noen timer før endringen iverksettes, men så aktiveres det automatisk i Quickbutik og du får også SSL automatisk for butikken. Du trenger ikke å gjøre noe mer etter å ha gjennomført trinnene ovenfor.

Om du er usikker på dette, kan du få hjelp gjennom din domeneleverandørs hjelpesenter eller ta kontakt med deres kundeservice (send gjerne med denne guiden).

Har du eget domene for kassen? Da har vi en guide for hvordan du kan peke her: