Ordrebekreftelse blir sendt til kunden etter lagt bestilling. Du kan endre butikkens ordrebekreftelse under Innstillinger > Utgående e-post og legge til alt fra generell informasjon, praktisk informasjon eller til og med muligheten for mersalg ved f.eks. gi en rabattkode for neste kjøp.

En ordrebekreftelse består av en melding og en ordrespesifikasjon. Ordrespesifikasjonen inneholder all informasjon om ordren og det er foreløpig ikke mulig å endre den på egen hånd.