Ordrebekreftelse består av en beskjed og en ordrerspesifikasjon som sendes ut til kundens e-postadresse etter at de har gjennomført en bestilling i butikken din.

Du kan fritt legge til og oppdatere beskjeden av ordrebekreftelsen som sendes til kunden under Innstillinger > Utgående e-post og legge til alt fra generell informasjon, praktisk informasjon eller til og med muligheten for mersalg ved f.eks. gi en rabattkode for neste kjøp.

En ordrebekreftelse består av en melding og en ordrespesifikasjon. Ordrespesifikasjonen inneholder all informasjon om ordren og det er foreløpig ikke mulig å endre den på egen hånd.