Med Quickbutik kan du aktivere julekalenderfunksjonen for å skape innhold, daglige tilbud og fremfor alt tilbakevendende besøkende hver dag frem til julaften.

Fra 1 til 24 desember kan du legge til en julegave som kan åpnes av besøkende når dagen inntreffer. Julegaven kan være alt fra sjenerøse tilbud, tips eller konkurranser, til dagens blogginnlegg eller juledikt.

Slik gjør du:

1. Aktiver Julekalender under innstillinger.
  2. Trykk på Åpne. Øverst på julekalenderen kan du nå legge til en julegave til en bestemt dag.
  3. Velg dagen du ønsker i desember f.eks. 24.
  4. Skriv inn lenkeadressen til siden du ønsker å henvise kunden til når de trykker på denne dagen. Du kan dermed velge hvor den besøkende vil komme når de åpner luken. Det er her du bestemmer hva som skal være bak luken for den bestemte dagen du har valgt. F.eks. en kategori som har en rabatt aktivert eller et spesifikt produkt som er dagens produkt med nedsatt pris. Et tips er å opprette en tidsinnstilt rabatt som skal gjelde for en spesifikk dag for et spesifikt produkt/er. Når kunden åpner luken den dagen så navigeres kunden til kategorien /produktet med rabatten.
  5. Julekalenderen skal nå finnes som menypunkt i din navigasjon. Hvis du ønsker å plassere denne på en bestemt plass så går du til Utseende > Navigering for å endre dette.

Hvordan endrer jeg overskrift og melding?

Øverst til høyre finner du også et ikon av et tannhjul. Trykk på denne for å endre tittel på Julekalenderen, melding og om du vil vise samtlige luker som finnes fram til Julaften, eller om kun oppnådde dager skal vises. Glem ikke å trykke på Lagre før du er ferdig.

Tips

Du kan også opprette Notater, Popups eller Ribbons for kategorisiden som vises for akkurat den dagen, for å gi beskjed om at dette er dagens tilbud.

Lurer du på hvordan du gjør en tidsbestemt rabatt slik at du slipper å skape en manuell de dagene du ønsker å tilby rabatter i butikken din? Du kan lese hvordan du gjør det her.