Med Quickbutik kan du aktivere julekalenderfunksjonen for å skape innhold, daglige tilbud og fremfor alt tilbakevendende besøkende hver dag frem til julaften.

Fra 1-24 desember kan du legge til en julegave som kan åpnes av besøkende når dagen inntreffer. Julegaven kan være alt fra sjenerøse tilbud, tips eller konkurranser i butikken din, til dagens blogginnlegg eller juledikt.

Hvordan fungerer det?

1. Aktiver Adventskalender under innstillinger.
  2. Åpne adventskalender. Øverst på julekalenderen kan du nå legge til en julegave til en bestemt dag.
  3. Velg dagen du ønsker i desember.
  4. Skriv inn lenkeadressen til siden du ønsker å henvise kunden til når de trykker på døren. Du kan dermed velge hvor besøkende vil komme når de åpner døren. Det er her du bestemmer hva som skal være bak døren for den bestemte dagen du har valgt. For eksempel kan bak døren være: en kategori som har en rabatt aktivert, et spesifikt produkt som er dagens produkt, et blogginnlegg med for eksempel dagens juleoppskrifter, juledikt, juleleker eller noe annet. Et tips kan være å opprette en automatisk tidsbestemt rabatt som skal gjelde for en bestemt dag på julekalenderen. For eksempel har du satt 20% rabatt på den aktuelle dagen og koblet til det produktet for den dagen på julekalenderen. Når kunden deretter åpner døren den dagen, kommer kunden til kategorien / produktet med 20% rabatt. Selvfølgelig kan du også manuelt stille inn dagens rabatter / tilbud hvis du ønsker det.
  5. Julekalenderen skal nå vises som et menyelement i navigasjonen. Hvis du ønsker å plassere dette på et bestemt sted, kan du gå til Utseende > Navigering for å endre dette.

Øverst til høyre finner du et ikon som ser ut som et hjulgir. Trykk på ikonet for å gjøre endringer Julekalenderen. Glem ikke å trykke lagre når du er ferdig.