Tenker du på å opprette en kampanje eller rabatt som bare gjelder en bestemt periode kan du underlette med tidsinnstilte rabatt slik at den automatisk starter når dagen har kommet.

Slik skaper du en tidsinnstilt rabatt:

1. Skap en rabatt (Kasse > Rabatter > Skap rabatt) og angi hvor mye rabatten skal være på og hva den skal brukes på (kategori, produkt, hele ordren osv.)
  2. Lenger nede i rabattinnstillingene finnes knappen Legg til gyldighetsperiode som du skal trykke på.
  3. Du har nå muligheten til å angi dato og klokkeslett for når du vil at rabatten skal gå live (F. eksempel 07.11.2019 kl. 00:01) og når den skal deaktiveres automatisk (for eksempel 07.11.2019 kl. 23:59). I dette eksemplet vil rabatten være aktiv i en dag, den 7. november.
  4. Trykk Lagre og du er ferdig.

Tips

Test gjerne funksjonen før rabatten går live for å være sikker på at alt fungerer som det skal.