Har du mottatt en e-post fra Klarna om at din URL ikke er live? Dette kan skje om du har endret domenet til butikken din i løpet av tiden som søknadsprosessen for Klarna var i gang.

For eksempel, på søknadstidspunktet var butikken din lokalisert på minbutikk.quickbutik.no. Du velger da å bruke ditt eget domene, minbutikk.no i stedet, før søknadsprosessen er fullført. Når Klarna deretter håndterer søknaden din og vil gå gjennom butikken din, vil den ikke lenger være på minbutik.quickbutik.no (som tilfellet var da søknaden ble sendt inn), og deres kontroll over butikken vil ikke være mulig. Hvis dette skjer vil Klarna sende deg en e-post med informasjonen om at nettadressen din ikke er live.

Alt du trenger å gjøre da er å fortelle Klarna hvilket domene butikken din nå er på. Når Klarna har mottatt denne informasjonen fra deg, fortsetter søknadsprosessen.