Alle butikkløsninger bruker, på en eller annen måte, cookies også kalt informasjonskapsler. Dette er blant annet for å «huske» hva besøkende har lagt til i handlekurven når de navigerer rundt i butikken. Les mer om hvordan du legger til en informasjonskapsel her.

Hvis du vil lese mer om hva som gjelder cookies, kan vi tipse om Datatilsynet: https://www.datatilsynet.no/personvern-pa-ulike-omrader/internett-og-apper/cookies/