I Quickbutik legger du enkelt til et notat for å informere de besøkende om informasjonskapsler/Cookies ved å aktivere «Cookie-varsel» i Innstillinger> Generelt. Der kan du stille inn meldingen og fargene for lappen.

Inställningar för Cookie-notis.

Innstillinger for Cookie-notat.

Når du har aktivert varselen vil den vises for alle besøkende i din nettbutikk. Hvis kunde klikker bort cookien vil den ikke vises igjen hvis kunden besøker nettbutikken i løpet av 14 dager. Dette avhenger imidlertid også av kundens innstillinger i nettleseren.