Inkludert i:

For butikkeiere som driver flere nettbutikker hos Quickbutik finnes muligheten til å koble to eller flere butikker for enklere administrering med hjelp av funksjonen Multibutik.

Multibutik gir en mulighet til å velge mellom å synkronisere ordrerstrømmen, synkronisere lagersaldo og overføre/kopiere produkter mellom butikkene dine.

Synkronisere ordrerstrømmen

Fordelen med å synkronisere ordrerstrømmen er at du kan se samtlige ordrer for alle de koblede butikkene samlet under Ordrer i kontrollpanelet for butikken med Multibutikk aktivert (hovedbutikken). Du får en raskere og enklere ordrerhåndtering ettersom du slipper å logge inn og ut mellom butikkene dine for å håndtere de ulike ordrene.

Synkronisere lagersaldoen

Velger du å synkronisere lagersaldoen så synkroniseres lagersaldoen mellom butikkene om du velger samme produkter – basert på artikkelnummer – i flere av butikkene dine. På den måten slipper du for eksempel risikoen for at et utsolgt produkt selges i noen av de andre butikkene.

Øverføre produkter

Med hjelp av funksjonen for å overføre produkter kan du raskt og enkelt kopiere produktene dine fra hovedbutikken til de andre butikken som er koblet. Du slipper da å mate inn produktinformasjon for samme produkt manuelt flere ganger.

Hvordan kobler jeg sammen butikkene mine?

Koblingen skjer fra hovedbutikken til en eller flere av butikkene dine. Dette gør du under Innstillinger > Multibuikk. Aktiver funksjonen ved å klikk på switch-knappen. Klikk på Åpne. Du kan nå velge å opprette en kobling til den nye butikken din.

Må jeg ha prisplan Pro for samtlige butikker?

Nei, det trenger du ikke. Funksjonen Multibutik inngår i prisplan Pro som innebærer at du må ha Pro for hovedbutikken, altså butikken som du ønsker å aktivere funksjonen i. Resterende butikker, altså butikkene som du ønsker å koble til hovedbutikken, kan være aktive med en valgfri prisplan.

Alle nettbutikkene dine fortsetter å være separate butikker der du styrer hver enkelt butikk som vanlig og du kan altså fortsette å velge for eksempel hvilket tema du vil bruke, hvilke funksjoner du vil aktivere samt hvilken prisplan du ønsker for hver enkel butikk.