Inkludert i:

Med funksjonen Multibutikk kan du koble sammen butikkene dine for en enklere håndtering og selge i flere butikker samtidig. Koblingen skjer fra hovedbutikken til en eller flere av de andre butikkene dine.

Slik gjør du:

1. Naviger til Innstillinger og lokaliser Multibutikk.
  2. Aktiver funksjonen ved å klikke på switch-knappen. Klikk deretter på Åpne.
  3. Klikk på Opprett ny forbindelse til nettbutikk.
  4. Logg inn i butikken og velg hvordan koblingen skal fungere.
  5. Klikk på Aktiver kobling.
  6. Din nye butikk legges til og er koblet til hovedbutikken din.

Bra å vite

Les mer om Multibutikk og hvordan det fungerer her.