For å legge til Bildevalg for produktvarianter, må du først aktivere funksjonen Avansert produktvalg.

Legg til bildevalg til et produkt

1. Gå til produktet i kontrollpanelet du vil tilby bildevalg på, f.eks. klær med forskjellige fargevarianter.
  2. Klikk på Håndter produktvariant.
  3. Velg Bildevalg for produktvarianten du vil tilby bildevalg på. (Se bilde under)
    Klikk på Lagre og lukk dialogruten.
    Hantera Produktval - Bildval
    Håndter Produktvalg – Bildevalg
  4. Du vil nå kunne knytte et bilde til hver variant ved å klikke på ikonet. (Se bilder under)
  5. Klikk på ikonet for å koble et bilde til hver variant
    Klicka på ikonen för att koppla en bild till varje variant
    Klikk på ikonet for å koble bilde til hver variant
    Välj sedan en bild för varianten
    Velg så et av de opplastede produktbildene dine for å koble til varianten og klikk Lagre
  6. Når du har koblet et bilde til en variant kan du se bildet ved variantens navn.
    Bilder kopplade till varianter
    Bilder koblet til varianter
  7. Lagre produktet og det er klart. Se bildet nedenfor for eksempler på hvordan det ser ut i butikken.
    Exempel på produkt med Bildval
    Eksempel på produkt med Bildevalg