Inkludert i:

Hvis du har aktivert en kobling til nShift (tidligere Unifaun) i butikken din kan du velge mellom å lagre pakksedler i nShift sitt system, eller skrive ut de direkte når du behandler en ordre.

Fordelen med å lagre fraktsedler hos nShift for senere utskrift kan være bra om man har flere ordrer på en dag, og vil håndtere alle samtidig. Alternativt er at det er en avvikelse fra standardinnstillingene som man justere på ordren. En slik avvikelse kan være at man har en transportør for en viss pakke. Velger man i stedet å skrive ut ordren direkte sender nShift bestillingen direkte til fraktselskapet og skriver ut en pakkseddel.