Inkludert i:

For å bruke orderetiketter må du først aktivere funksjonen og opprette etikettene dine under Innstillinger > Orderetiketter.

Slik oppretter du Ordreetiketter:

Når du har aktivert Orderetiketter kan du enkelt lage etikettene du vil og du kan velge farger og gi de navn etter behov. Se bildet under.

Marker en bestilling med Ordreetiketter

Når du har skapt ordreetiketter kan du markere en ordre med disse ved å klikke i rullgardinlisten ved siden av ordrenummeret øverst til venstre i visningen når du ser på en individuell ordre. Se bildet under.

Slik markerer du flere ordre med Ordreetiketter:

Under overskriften Ordre kan du markere flere bestillinger samtidig med en ordreetikett som du allerede har skapt. Gjør dette ved krysse av i ruten for de ordrene som du vil legge etiketter på og klikk deretter på rullgardinlista for å finne + Lett til etikett. Se bilde nedenfor.

Slik søker du etter ordrer med Ordreetiketter:

For å søke etter ordrer med en viss ordreetikett, velg først etikken i rullgardinlisten og klikk så på Søk knappen.