Aktiver og skap Orderetiketter

For å bruke orderetiketter må du først aktivere funksjonen og opprette etikettene dine under Innstillinger > Orderetiketter

Når du har aktivert Orderetiketter kan du enkelt lage etikettene du vil og du kan velge farger og gi de navn etter behov. Se bildet under.

Skapa ny Orderetikett

Marker en bestilling med Ordreetiketter

Når du har skapt orderetiketter dine kan du markere en bestilinng med disse ved å klikke i rullegardinlisten ved siden av ordrenummeret øverst til venstre i visningen når du ser på en individuell ordre. Se bildet under.

Lägg till Orderetikett

Søk etter bestillinge med Ordreetikker

Hvis du vil søke etter bestillinger med en spesifikk ordretikett velger du først etiketten i rullegardinlisten for så å klikke på Søk-knappen.

Sök beställningar med orderetikett