Med funksjonen Kjøp igjen gjør du det lettere å legge en ny bestilling på samme produkter som tidligere. Du kan enkelt legge til en link til kunden i for eksempel fraktbekreftelsen eller i den automatiske tilbakemeldingen. Det er også mulig å tilby dette til kunder som er pålogget i butikken.

Slik aktiverer du Kjøp igjen:

1. Gå til Innstillinger i ditt kontrollpanel.
  2. Aktiver funksjonen Kjøp igjen.
  3. Velg å krysse av i ruten Vis automatisk for innloggede kunder hvis du vil at innloggede kunder kan bestille produktene igjen direkte fra ordrehistorikken.
  4. Vil du tilby Kjøp igjen i en automatisk e-post til kunden kan du kopiere taggen som vises og lime inn i mailen. F.eks. Vi håper du er fornøyd med kjøpet ditt hos oss. Vil du bestille samme produkter igjen kan du klikke på følgende link: {{order.link_buyagain}}
    Taggen kan brukes i ett av følgende:
    Automatisk tilbakemelding (Innstillinger > Automatisk tilbakemelding, lim inn koden i feltet E-postmelding.)
    – Ordrebekreftelse (Innstillinger > Utgående e-post, lim inn koden i feltet Melding under Ordrebekreftelse.)
    Frakbekreftelse (Innstillinger > Utgående e-post, lim inn koden i feltet melding under Fraktbekreftelse.)