Ribbons kan brukes til å merke eller merke utvalgte produkter med et bånd, som et gavebånd, med litt tekst i, f.eks. Nytt eller salg. Se eksempler nedenfor.
Produkt med Ribbons applicerad

Aktiver først funksjonen Ribbons for produkter under Innstillinger > Ribbons for produkter og lag så båndene dine ved å klikke på +Skap ny Ribbon.

Skap ny Ribbon

Tekst
Skriv inn teksten som skal vises i båndet. For eksempel, Salg eller nytt.

Utformning
Velg mellom tre forskjellige utseende for din
Ribbon; Klassisk, Firkantet eller Rund.

Forhåndsfarger/Bakgrunnsfarger
Velg fra forhåndsinnstilte farger for å komme raskt i gang eller sett bakgrunnsfargene for ditt ribbon slik du ønsker det.

Tekstfarge
Angi fargen for teksten i ditt Ribbon.

Posisjon
Velg om du vil at båndet skal plasseres til Venstre eller til Høyre for produktbildet.

Appliseres for
Her velger du om du vil bruke Ribbon på spesifikke produkter eller om det skal brukes på alle produkter i en eller flere kategorier. Hvis du velger Spesifikke produkter kan du velge ett eller flere av produktene dine som båndet ditt skal brukes på i feltet nedenfor. Hvis du velger Produkter fra kategorie(r) vil du i stedet kunne velge en eller flere av kategoriene dine og ditt ribbon vil bli brukt på alle produkter i valgt kategori.

Legg til en egen CSS-klasse (avansert)
Her finnes muligheten for å legge til din egen valgfrie CSS-klasse som skal brukes på ditt ribbon. Dette er helt valgfritt og brukes av avanserte brukere som vil kunne legge til sin egen CSS for bånd. Gå inn i klassen uten utgangspunkt.