Overvåking av produkter er en funksjon som lar kunden overvåke produkter som midlertidig er utsolgt. Kunden vil da motta en e-post når produktet er tilbake på lager. Dette betyr at du gir økt service til kundene dine som igjen øker salgsmulighetene dine.

Slik aktiverer du Overvåking av produkter:

For å aktivere funksjonen går du til Innstillinger >Overvåke produkter, her får du muligheten til å justere alle tekst- og fargeinnstillinger for overvåking av produkter etter din smak. Her kan du stille inn alt fra meldingen kunden får, når produktet er på lager, til hvilken farge du vil ha på knappen.

Knappens plassering

Angi et HTML-element på produktsiden som du vil plassere knappen inne i. Knappen plasseres i etter innholdet. Hvis du føler deg usikker på hvordan du gjør dette er du alltid velkommen til å kontakte vår support.

Når alle innstillinger er gjort og knappen er på plass skal kunden kunne overvåke utsolgte produkter.

Se kunder som overvåker dine produkter

Når funksjonen er aktivert har du muligheten til å se alle kunder som overvåker produktene dine. For å gjøre dette, må du gå til Produkter i kontrollpanelet og finne ikonet Se Overvåkare. Ikonet ser ut som en kikkert (se bildet nedenfor) og du finner det ved siden av knappen +Skap produkt i øverste høyre hjørne.

Gi beskjed til kundene dine når et produkt er tilbake på lager

Automatiskt

Hvis du aktiverer Send melding til overvåkere automatisk i innstillingene vil en e-post automatisk bli sendt ut til kunder når lagersaldoen er oppdatert til et tall som er høyere enn 0. Du trenger ikke gjøre noe for å varsle kundene om at produktet er tilbake på lager. Dette skjer automatisk.

Manuelt

Hvis du ikke har aktivert funksjonen Send melding til overvåkere automatisk må du sende varslene manuelt. For å gjøre dette klikk på Se overvåkere og finn knappen Send Manuelt for produktet du ønsker å varsle (Se bildet nedenfor). Når du trykker på Send manuelt blir e-posten du tidligere opprettet i innstillingene for overvåking av produkter sendt til kundene som overvåker produktet.

Du har også muligheten til å eksportere hver eneste produkts overvåker i CSV-format hvis du ønsker å håndtere varslene helt på egen hånd. For å gjøre dette klikker du på knappen Eksporter liste under respektive produkt.